Et eksperiment.

Det skjer gode ting for tiden. Jeg har begynt å jobbe litt igjen etter å ha vært sykmeldt i to år. Foreløpig starter jeg forsiktig med 20 prosent og jobbing en dag i uka. Men jeg synes egentlig det går veldig bra. Selv om veien har vært lang og kronglete er jeg evig takknemlig til øyelege, optiker og andre som har hjulpet meg dit jeg er i dag. Kan kjøre bil igjen. Kan sitte på macbook’en uten problemer takket være noen briller jeg har fått som virkelig gjør susen. Jeg har ikke 100 % syn, men det synet jeg har er definitivt godt nok.

Siden jeg nå går på jobb en dag i uka, har jeg planer om å prøve å få litt mer konkret ut av dagene ellers i uka. Det er ikke det at jeg har vært inaktiv og kun stirret i en vegg i to år. Heldigvis! Men jeg ønsker å jobbe mot å ha mer overskudd ellers, komme tilbake i form (jada jada jeg vet jeg har skrevet om det før), komme meg opp om morgenen og prøve å ha konkrete mål for hverdager (og fest). Og så er det jo sånn at jeg skal gifte meg med Ragnhild om drøye to og en halv måneds tid. Og derfor har vil jeg jobbe for å om mulig bli en enda bedre utgave av meg selv, selv om Ragnhild nok synes jeg er en ganske grei fyr i utgangspunktet.

I dag gjorde jeg et eksperiment. Ganske inspirert av en youtuber jeg har kommet over som har en del bra innhold om produktivitet og studieteknikker blant annet. Etter å ha stått opp (alt for sent en jeg hadde planlagt, hehe) satte jeg meg den med notatboka og skrev noen notater. Jeg noterte ned tre ting jeg er takknemlig for, tre bønneemner jeg ønsker å huske på i løpet av dagen og tre mål jeg ønsket å sette for dagen. De tre målene for dagen var å rydde og vaske leiligheten, handle på butikken og høre på the Killers CD-ene mine. Mål en og tre var lett å kombinere. Og nummer to fikk jeg flettet inn i mellom. Legg til en solid dose prokrastinering med flere YouTube-videoer og annet tøys så sitter jeg nå her og oppsummerer dagen og synes det har vært en fin øvelse. Selv om jeg ikke ble helt ferdig med rydding og vaskinga (tar resten i morgen tidlig) så er jeg ganske fornøyd.

Så nå har jeg huka av alle målene jeg hadde satt meg i notatboka og kan ta helg med god samvittighet.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s