A kind of Christmas Card.

Det skjer som regel en gang i midten av desember. I postkassen kommer det spennende konvolutter som nødvendigvis ikke handler om kid-nummer eller faktura på den regningen du egentlig ikke trenger siden den allerede er registert som avtalegiro i nettbanken. I konvolutten jeg fant i postkassa eller fikk stukket i hånda av en venn finner jeg julekort. Fra folk jeg er glad i og setter pris på.

Julekort er fine greier. Som mottaker av julekort blir jeg oppmerksom på hvor mange bra folk jeg har i livet mitt og gir meg grunn til å være takknemlig. Noen skriver litt om hva som har skjedd i løpet av året som har gått.

En annen ting jeg oppdager hvert år jeg åpner en konvolutt med et julekort er at jeg tenker med meg selv at dette er noe jeg kanskje selv kunne tenke meg å sende til mine nære og halvfjerne. Men det blir som regel med tanken. Når man har passert midten av desember begynner jo det i utgangspunktet å haste litt. Og det er typisk slik at man kanskje har tusen andre ting å tenke på. Her kommer denne fantastiske nettsiden inn i bildet. For, hvorfor ikke bruke noen linjer på å ønske deg, kjære leser en fortsatt god adventstid, og god jul når enn den måtte sette inn.

Så hva har jeg egentlig holdt med i året som snart ligger bak oss? De som kjenner meg godt eller leser her på bloggen vet nok allerede at dette året ikke ble helt som jeg hadde forestilt meg. Når jeg tenker meg om, så kan man jo ikke forestille seg med hundre prosent nøyaktighet hvordan et kommende år skal se ut. Men noen stikkord sitter man gjerne med på forhånd. Det ante meg da vi gikk inn i 2018 at øynene mine fortsatt kom til å skape litt trøbbel. Men jeg kunne ikke i min villeste fantasi forestille meg der å da hvordan det egentlig kom til å utarte seg. Der det i utgangspunktet ble planlagt en operasjon i november ble det litt endring i planene når jeg plutselig ble lagt inn på sykehus i Bergen i mai og fikk lov til å tilbringe både nasjonaldagen og pinsen der. Takk til dere som kom og besøkte meg mens jeg lå der. Og takk til de som sendte blomster. Det betydde masse!

Operasjonen 16. mai gikk veldig bra. Jeg er fortsatt fri for infeksjoner og komplikasjoner. Så det er verdt og glad for. Det som gjør det hele litt komplisert er at jeg fortsatt ser for dårlig til å kunne utføre mine vanlige arbeidsoppgaver. Har rett og slett vært sykmeldt siden slutten av april. Når jeg kommer meg tilbake i jobb er fortsatt litt i det blå. Men jeg håper kanskje på bedre tider i 2019.

Heldigvis har jeg også fine minner å se tilbake på i året som ligger bak. Jeg er takknemlig for at jeg har fått bruke mye tid på musikken i 2018. Kanskje spesielt i kirka der jeg fortsatt er med og spiller i flere lovsangsteam. Glad for å kunne bli brukt og takknemlig for at jeg får bruke de evnene og talentene jeg har fått til å spille og synge i kirka. Spent på fortsettelsen!

Platesamlingen min har vokst, både med vinyl og en del cd’er. Har også vært på en god del konserter i år. Det er også noe jeg har planer om å fortsette med. Når synet skranter litt er jeg hvertfall takknemlig for at hørselen min er i behold!

I begynnelsen av 2018 startet jeg på en bibelleseplan der planen var å komme seg gjennom bibelen på et år. Det var en fantastisk spennende start på året og jeg kom et godt stykke på vei. Opplevde kanskje at enkelte bøker, som f.eks Jobs bok var utfordrende å fordøye. Dessverre falt jeg helt av leseplan-rytmen da jeg ble syk. Har et ønske om å starte på ny 1.januar. Appen Bible in one year ligger hvertfall klar på telefonen. Jeg har en drøm og lengsel om å bli enda bedre kjent med Jesus i 2019 og ser med forventning fram mot et nytt år både for meg selv, familien min og kirka vår.

 

 

 

En kommentar om “A kind of Christmas Card.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s