Tusen takk…

…for alle gode ord, hilsinger og klemmer på bursdagen min. Har hatt noen veldig fine dager. Til dere som overrasket meg når jeg trodde jeg bare skulle spise burger med én kompis på torsdag. Tusen takk! Jeg elsker overraskelser og denne gangen ble jeg skikkelig rørt. Rørt blir jeg også over å lese alle de gode ordene på Facebook-veggen. Dagen har vært helt fantastisk. Bursdagsfrokost med Mor og Hasse etterfulgt av en lang sykkeltur i det herlige høstværet. Cafétur med gode venner. Og ikke minst gudstjeneste på IMI i kveld. Dagen ble avsluttes med at jeg fant ut at det fint gikk an å sykle hjem med take-away fra Pedersgata hengende på styret. Lite som slår en nr. 36 fra Thai Take Away.

Jeg har altså kommet i den alderen at jeg stort sett er 27 hver gang jeg fyller år. Min gode venn Thomas har skjønt det. Det er mulig det bare er en gjennomgående fase. Men det føles litt sånn. Det er i alle fall ikke tull at det er flere som tror jeg tuller når jeg forteller hvor gammel jeg er.

Men det som er sikkert er at det er digg å være til og det er godt å kjenne seg elsket og verdsatt. Det er som bensin for meg! Jeg kan nok at perioder hvor jeg kjenner på at livet er bare lett men godheten jeg har blitt møtt med, først og fremst fra Pappa Gud, men også alle de jeg har rundt meg betyr ALT!

Jeg vet at livet mitt er verdt å feire! Jeg er takknemlig for at jeg er til. Jeg tror at det er så utrolig mye mer i vente! Gleder meg over alt jeg får være med på. Det har vært litt av en reise. Men, the best is yet to come!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s