Drømmer og lengsler.

Som jeg har skrevet tidligere har jeg tidligere i sommer turt å sette drømmer ut i livet. Jeg har kjøpt meg en synth jeg har drømt om i nærmere 15 år. Fikk testet den live for første gang sist søndag og det var ganske så digg. Selv om jeg ikke har fått hele synthen i fingrene enda var dette som forventet et fantastisk instrument å ha med på scenen gleder meg til mer. Ellers bestemte jeg for snaue fjorten dager siden å kjøpe meg el-sykkel. Jeg kvitta meg med bilen for snaue to år siden og siden har jeg stort sett klart meg med buss, og litt taxi. Nå blir det andre boller. Ny tilværelse uten skiftarbeid har gitt overskudd og et ønske om å komme i enda bedre form. Merker effekten av det allerede. Har stort sett vært ute på sykkelen hver dag. Syklet til jobb 8 av 9 mulige dager. Tirsdag var jeg litt sløv så jeg tok bussen. Men det er lov det og.

Jeg er jo blitt mer bevisst på ikke være så bundet til «ting» og har kvitta meg med en god del junk i sommer. Men Nord Electro’en og sykkelen er jeg sikker på at jeg kommer til å få mye glede av i mange år fremover. Selv om det var ganske så dyre drømmer å realisere.

Men det finnes andre drømmer også. Drømmer som nødvendigvis ikke koster så mye å realisere. Eller drømmer eller lengsler etter ting som kanskje ikke koster penger i det hele tatt. Som f.eks å få en enda større familiefølelse sammen med de jeg henger med. Jeg tror det er essensielt. Jeg sleit så lenge med ensomhet selv om det kanskje ikke så slik ut fra utsiden. Men sånn var det. Men jeg tror det har snudd…

En annen ting jeg drømmer om er å finne ei som jeg kan bli skikkelig glad i. Som jeg kan dele et bedre måltid med. Eller gå tur på stranda. Eller dra på sykkeltur med. Eller gå på en fin konsert. Mest av alt lengter jeg etter noen å dele hverdagen med…

Noen ganger har jeg lurt på om det kanskje ikke er så lurt å bære på en lengsel etter ei å bli glad i. På grunn av det som var. Men det er bare tull og tøys. Tvert i mot tror jeg at jeg har blitt et enda sterkere menneske. Nå prøver jeg å gå litt på vannet hver dag. Jeg drømmer om å tørre å ta noen flere sjanser. Du vinner ikke noe hvis du ikke prøver.

Jeg har tenkt å drømme videre og ikke gi opp. Jeg er takknemlig for at jeg til, og at jeg har venner og familie som heier og er glad i meg for den jeg er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s