Det er sant!

Jeg fant en gammel andaktsbok på loftet som heter «Lyskasteren». Tematikken i et av de siste kapitlene jeg leste handlet om at «det er sant!».

I sommer opplevde jeg spesielt en kveld at Gud møtte meg så enormt sterkt og at han talte direkte inn i livet mitt på en måte det er lenge siden jeg har opplevd. Det var rett og slett så sterkt at jeg brukte noe tid på å lure på om i det hele tatt var Jesus som hadde møtt meg. Men jeg la meg med en visshet og trygghet på at det var Gud og ikke noe annet.

Så reiste jeg faktisk hjem med enormt mange tanker som måtte prosesseres. Det tok noen dager. Men gjennom den prosessen har jeg fått en enda større trygghet på at det er sant. At Jesus lever i dag og virker i oss med sin kraft. Han er mektig til å frelse, han setter mennesker fri i dag. På sommerfestival i Grimstad fikk jeg være med på å be for mange mennesker. Jeg fikk blant annet be for en mann som hadde skadet kneet sitt. Nå på søndag fikk jeg høre at skaden på kneet hadde blitt hurtigere friskere en forventet og at det hadde grodd helt fint. For meg er det et tegn på at Jesus lever. Og at han vil helbrede i dag.

Setningen som pekte seg ut i kapittelet i andaktsboken var som følger:

«La nå all tvil fare. Det er sant! Jesus lever. Du har en levende frelser».  – Egil Sjaastad

Én tanke på “Det er sant!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s