Om å blogge.

Det kjennes godt å begynne å blogge igjen. Da jeg tok opp bloggingen igjen i starten av måneden var det som en umiddelbar respons på alt de gode opplevelsene jeg hadde i sommer. Jeg hadde rett og slett behov for å dele det med verden. I perioder er jeg usikker av hvor stor del av verden som får med seg det jeg skriver. Men jeg opplever at «min verden» tar i mot det jeg skriver. Jeg får tilbakemeldinger på at jeg skriver bra, at folk setter pris på ærligheten. Og uansett om jeg skriver for noen få vet jeg at innerst inne skriver jeg mye for egen del. Egenterapi men også fordi jeg tror min historie kan bety noe for andre.

Noen ganger stiller jeg spørsmål ved om det er noen vits å skrive blogg. Jeg kunne bare fortsatt å journalføre livet mitt i Day One. (en genial journal-app btw. anbefales!). Men tro meg. Jeg er bevisst på at det er tanker  jeg ikke kommer til å brette ut på bloggen. De forbeholder jeg å dele med fortrolige mennesker jeg stoler på, eller ja…  Day One.

I 2014 tok jeg opp blogging igjen etter at livet hadde gått i nedoverbakke en stund selv om jeg visste at livet var beintøft. Jeg har vært dønn ærlig på livet og det kan sikkert oppleves som veldig utfordrende for enkelte. Men dette føles som en naturlig del av livet mitt. Og jeg tror det fortsatt kommer til å være sånn. Rett og slett fordi jeg tror jeg fortsatt har en historie å fortelle.  Antall blogginnlegg fra  måned til måned kan nok komme til å variere. Men jeg tror at siden jeg er i ferd med å få mer overskudd i livet får jeg mer tid og krefter til å være kreativ. Og den kreativiteten kommer blant annet til å få utløp slik som nå. Ved at fingrene raser over tastaturet i et forrykende tempo. Hurra for touch-metoden!

I skrivende stund er det vel bare timer igjen av sommerferien min i 2016. Det har vært en fantastisk men også utfordrende tid. Men innerst inne vet jeg som jeg skrev 2. august: Jeg har aldri vært sikrere på hvem jeg er. Det er fint å gå inn i høsten og hverdagslivet med det fokuset.  Og jeg håper dere som leser vil finne glimt av det jeg opplever her på bloggen i månedene fremover.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s