Det er ikke gull alt som glimrer….

Jeg driver og rydder om dagen. De som følger meg i det store land of face vet at jeg har vært en ivrig bruker av finn.no i det siste. Og la meg spørre: HVORFOR har jeg ikke funnet ut gleden og enkeltheten av å bruke finn.no tidligere? En del av svaret er nok menneskefrykt. MEN det her en helt annen historie. Nå er jeg hvertfall i gang. Godt i gang.

De siste årene har jeg ikke tørt å drømme. Det vil si, jeg har drømt. Men jeg har ikke tørt å sette drømmer ut i livet. Det håper jeg det blir en slutt på nå.

Ting. Hva er det med det å eie ting som får oss til å kjenne oss verdifulle? Hva er det som gjør at vi må bevise noe, oppnå en bestemt status for å kjenne oss verdifulle? Hvorfor i all verden jaktet jeg på gullkort i bonusprogrammet til et kjent flyselskap for å kjenne mening med livet?

IMG_3304

Joda, jeg var i en krise i livet. Ingen tvil om det. Og når det går tungt trenger man å kjenne at man gjør noe som gir en en slags verdi. Eller noe som gir livet mening. Det var jo forferdelig gøy å være han som samlet på flyplasser. Status pr. i dag er vel sånn ca. 81. Men nå er det bare ett tall. Men å reise på dagtur til Palma (Ja, dagstur til Mallorca) kjente til og med jeg på var slitsomt.

Skjermbilde 2016-08-09 kl. 19.32.30

(Screenshot av en dagstur hentet fra et av mine favorittnettsteder: flightmemory.com)

En del av disse turene skulle jeg gjerne vært foruten. Det gikk en del penger for å si det mildt. Og jeg har gjort andre investeringer som sikkert heller er de mest gjennomtenkte.

Og alt dette førte til at jeg plutselig ikke turde å drømme. Eller sette drømmer ut i livet. Nå derimot. Nå begynner det å ligne på noe. Denne sommeren kom bekreftelsen om at jeg ikke lenger har gullstatusen i nevnte bonusprogram. Det kjennes på ingen måte som et savn. Heller en velsignelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s