I have to admit, it’s getting better….

Den siste månedene har vært rimelig utfordrende. Livet har gått litt på halv maskin ganske lenge. Overskudd har det vært lite av. Legebesøkene mange. Når man i tillegg opplever alvorlig sykdom hos noen som står en kjær så er det kanskje ikke så rart an man blir litt paff. (Heldigvis går det veldig mye bedre der også!)  Rimelig paff og ganske tom for krefter. Ventetiden på bedre tider har vært lang. Øyesykdommen jeg skrev om sist har også hemmet meg litt i lang tid. Men nå, nå blir det endelig endring på sakene.

Denne uken fikk jeg et nytt syn på tilværelsen. Jeg har venta i noen uker på et par spesialtilpassede kontaktlinser som er ganske sentrale hjelpemidler for meg videre. Men nå har de kommet. Og hvilken forandring!

Ganske svær kontaktlinse.

Siden jeg fikk på meg linsene for første gang har jeg stort sett bare gått rundt og måpt over hvor fantastisk verden ser ut. Det fine været om dagen er ikke feil det heller. Det føles så uendelig deilig å se klart. Se de snøkledde fjellene inne i Ryfylke. Masten på Lifjell. Ullandhaug. Ikke minst alle detaljer, trær, blomster, contrails-ene etter alle flyene i himmelen.

Verden ble plutselig utrolig vakker og fin. Og Stavanger. Jeg elsker Stavanger om våren!

Noe av det beste er at jeg nå faktisk har visuell kontroll på ting og tang som skjer rundt meg. Kjenner igjen folk på gata. Slipper å myse rundt lenger. Så nå satser jeg på at jeg kjenner det igjen når jeg ser deg på gata.

Det aller snodigste var når jeg kikket i speilet. Kjente meg selv nesten ikke igjen. Er det sånn jeg ser ut?

IMG_1656

 

Selve øyesykdommen slipper jeg nok ikke unna. Men med de hjelpemidlene jeg nå har fått kan jeg klare meg godt fremover. Jeg må nok finne meg i å stå opp noe tidligere om morgenene fremover, men det går seg nok til. Takknemlig for all hjelp så langt. Både hos øyelegen, legene på SUS og ikke minst fantastisk eksperthjelp fra dyktige folk hos optikeren. De kommer nok til å følge meg godt opp fremover i årene som kommer også..

Nå har våren kommet og jeg opplever at livet er definivt mye bedre enn det har vært på veldig lenge. Friskmeldt har jeg også blitt. Så jeg må nok finne meg i å gå på jobb i helga.  Spent på fortsettelsen!

5 kommentarer om “I have to admit, it’s getting better….”

  1. Såå bra Nils!! Du skriver godt og jeg er glad for at du ser mange lyspunkt! Utrolig fint å prate m deg under lovsang16! Gud velsigne deg på veien videre!!

  2. Tilbaketråkk: Disiplin. | W.G.F.O.H

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s