Nytt år, nye ark, fargestifter og sånn….

«Jeg sprudler om dagen! Nesten litt skummelt. Men det er så moro å være Nils for tiden. Bring on 2015!»

Sitatet stammer fra undertegnede og ble publisert her på bloggen 5. januar 2015.  I skrivende stund har det nesten gått et år siden den gang. La meg si det slik. Der jeg startet 2015 med pågangsmot og viljestyrke til å jage etter forandring (til det bedre) i mitt liv og min hverdag vil jeg bare konstatere for meg selv et slags «tja».

La meg si det med en gang. Dette året har slettes ikke vært verst. Jeg har nok ikke oppnådd alt hva jeg drømte og så for meg i året som lå bak. Men livet mitt har likevel vært fylt av så mye godt! Noen spennende reiser. Mange kjekke kulturopplevelser og ikke minst en veldig hyggelig ferie. Masse tid med familie og venner. Ikke minst har jeg fått noen nye vennskap som jeg er veldig takknemlig for. Samtidig har jeg tatt nye utfordringer som har kommet meg i møte. Enten det er på jobb eller på fritiden. Som nevnt tidligere har jeg feiret at det er femten år siden jeg begynte å gå i IMI Kirken. En menighet og et felleskap som betyr så enormt mye for meg. Jeg får spille i to fantastiske lovsangsteam med fantastiske mennesker som jeg har blitt så glad i. Jeg har fått utvikle meg både som keyboardist/synth men også som vokalist/lovsangsleder. Jeg er spent på fortsettelsen! Gud er for alltid trofast og han bærer gjennom stormene og han står på sidelinjen og heier meg fremover!

Dessuten har jeg nok en gang lært og minnet meg selv på at livet ikke alltid er «beine veien». Medgang er bra. Men utfordringer kan og vil også møte oss på veien videre. Dette har jeg på mange måter erkjent og akseptert tidligere men denne høsten har på mange måter blitt en påminner om dette.

Hvordan 2016 kommer til å ende opp til å se ut vet jeg ikke. Noen utfordringer ligger foran, men jeg tror det ligger mange gode ting i vente også! Jeg er spent, men bretter opp armene og tror det kommer til å ordne seg.

Bring on 2016. Jeg tror jeg er klar. .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s