7. februar 2011

Det er natt og jeg sitter på jobb og kokkelurer. I natt er twitter-feed’en min mer aktiv en den pleier å være på denne tiden av døgnet. Det er nok Superbowl som har skylda for det. Nuvel, jeg er ikke så veldig opptatt av amerikansk fotball, men det driver nå å surrer og går på tv’en i bakgrunnen.

Sitter og kikker på armbåndene jeg har på høyre hånd som minner meg om Impuls. Har ikke lyst til å ta dem av. Denne helga har det igjen vært full fest på Tjensvoll og i Trondheim og jeg har fått rapporter på at det har vært utrolig bra denne helga også. Selv om jeg hele tiden har vært mentalt innstilt på at jeg skulle jobbe i helga og derfor ikke kunne tilbringe så mye tid på IMI synes jeg det var litt dumt at jeg ikke fikk med meg noe som helst. Men sånn er det å jobbe tolv-timers vakter….

Uansett, gleder meg enormt over det som har skjedd og over alle de ungdommene som vi har møtt, undervist, utrustet og betjent som nå er hjemme og klar til å møte hverdagen igjen! Og så må vi glede oss over en fantastisk live-innspilling som blir utgitt omtrentlig i mai. Jeg gleder meg til å høre det ferdige resultatet!

Jeg synes det er herlig å være med på det Gud gjør!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s