29. januar 2011

Javel! Skal si tiden flyr. Årets første måned er i ferd med å ebbe ut allerede, og det har vært en travel og begivenhetsrik måned. For å si det på en annen måte så er det akkurat nå det skjer. Begivenhetene står i kø. Akkurat nå er det nemlig Impuls i IMI. Kirken er full av flotte verdifulle ungdommer som er kommet for å henge sammen og møte Jesus. Hektisk tid altså, Mye skjer. Plateinnspilling, seminarer, kaféliv, forbønn osv.

I år er jeg ikke med å spille på selve impuls-konferansen men skal etter planen spille på G18 gudstjenesten i morgen og i tillegg på lederdagene på mandag og tirsdag. It’s gonna be great!

Nå i helga prøver jeg meg på noe nytt og er en del av luftskyts-tjenesten som vi kaller det. Vi ber, lytter til Gud, og deler av de ordene vi får. Det er en veldig dynamisk tjeneste. Vi ber om ting vi kommer på selv, eller tar oss av plutselige bønneemner som måtte komme opp. Som f.eks slitne kropper, skadete fingre, osv. Ber inn i konkrete situasjoner som oppstår og velsigner alt det Gud gjør. Særlig inn mot celebrations (møtene) og cdinnspillingen vi skal ha i kveld.

Siden jeg har gode røtter og kontakter i lovsangs-gjengen så henger jeg mye i nærheten av dem og har spesielt kontakt med dem om eventuelle behov som måtte dukke opp. I dag ba jeg for eksempel for en saxofon som ikke fungerte helt slik den skulle. Veldig meningsfyllt!  Gleder meg til å se og høre resultater.

Så nå har jeg en god ettermiddags stund hjemme og lader opp til en ny økt i kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s