En entusiast snakker ut…

Greatings fra midt på natten ! Som så mange ganger før sitter jeg her på jobb og har det ganske fint egentlig. Klokka har passert halv to på natten. Det vil si at jeg er over halvveis i denne helgas siste nattevakt. Når den er over går jeg inn i en hel uke med fri. Ser frem til det. Senere i dag setter jeg og Trond oss i en bil og kjører til Grimstad. Der skal vi bruke noen dager sammen med noen andre av låtskriverne i Impuls for å prøve å få skrevet noen nye låter. I forbindelse med impuls i vinter skal vi nemlig spille inn en live-cd igjen. Det gleder vi oss over! Forhåpentligvis har vi mange nye sanger å lære folket i januar, men meget mulig det dukker opp noen gamle låter på plata også. Vi får se hva tiden bringer.

For min del har dette med låtskriving vært litt redusert det siste året. Kreativitieten har latt vente på seg. Det er så mye man kan skylde på: Travel hverdag, lite tid osv. Men jeg gidder ikke dvele så mye ved det. Det er tid for å se fremover og glede seg over å være med i en menighet som til de grader lever og få tilhøre en Levende Gud som driver med business as we speak.

For de som følger bloggen min har det vært sinnsykt mye flyprat i det siste. Og jeg skal ærlig innrømme at det muligens har vært litt for mye av det gode. Men i løpet av sommeren og sensommeren har en eller annen funnet det godt å helle mer bensin på bålet. Entusiasmebålet mitt.

2010 kommer til å bli et rekordår hva gjelder antall flyturer jeg har hatt. Foreløpig prognose viser at jeg kommer til å ha flydd 14 ganger i 2010 mot 7 ganger i 2007 som var det året jeg begynte å loggføre alle flyreisene mine. Riktignok fløy jeg lenger i 2007 men antall flyvninger blir altså flere. (Se vedlagte tabell. 2007 øverst. 2010 nederst.)

 Jeg tror det er bra å være entusiastisk for noe. Så godt som alle jeg snakker med synes det er evig kult at jeg så entusiastisk for fly og reising og sånn. Og det synes jeg er kult. Og jeg skal ikke slutte med å være flyentusiast.

Det er bare det at jeg har oppdaget at denne flyentusiasmen har han en liten tendens til å overskygge alt det andre som jeg brenner for. Famileliv, musikk, film og tv og sånn. Men også disippellivet har fått merke det.

Ting går visst i faser…

Hverfall….

How to deal with this? 

Nå vet jeg at jeg skal ut å fly litt i oktober og i november. Blir bra det. Så regner jeg også med at det ettehvert blir forberedelser mot Impuls og andre ting som kommer til å ta mer av tiden min. Men samtidig så har jeg ikke tenkt å slutte å være flyentusiast. Må bare finne den perfekte balanse. Det gjelder å få finstilt fokuset igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s