Litt historie….

Det er 69 dager igjen til Impuls! Jeg sitter og lytter til Impuls-plata «Skriv din Historie» fra 2006. Plata med live-opptaket fra 28 januar i 2006. Har betydd utrolig mye for mange. Meg inkludert. Noen av sangene synger vi fortsatt, andre ligger der som et minne om hva Gud gjorde og ikke minst gjør i blant oss. Samtidig bringer et gjenhør med plata, gode minner fra en fantastisk tid.

Å være en del av impuls-gjengen (Jeg spilte keyboards i et av to Impuls-team på den konferansen) har hatt enorm betydning i livet mitt, både musikalsk og personlig. Å stå på en scene foran 3000 ungdommer, først og fremst ikke fordi at jeg eller bandet, men at Jesus, Kongenes konge skal bli æret for den han er og alt det han gjør, er noe av det villeste jeg har vært med på. Dessuten fikk jeg erfare å være med i en fantastisk gjeng som heier på meg og setter pris på alt det jeg bringer med meg av kreativitet og meg selv.

I tillegg til impuls-konferanser har jeg fått være med på spennende turer med bandet og spilt rundt forbi på andre festivaler og arrangementer rundt om i landet. Disse turene har betydd vel så mye. Å være en del av Impuls-gjengen handler ikke bare om å spille og rocke ut, men og om å dele liv gjennom medgang og motgang og ha det gøy å være kompiser. Denne videoen her ble vel laget som et eksempel på dette:

De siste åra har jeg hatt en ganske så redusert deltagelse i impuls-gjengen. Noen ganger går man gjennom perioder i livet som er ekstra tunge og som tar så mye energi at man trenger den fritiden man har til å holde seg i form. Det har vært nødvendig. Likevel har jeg fått vært med på noen turer, både i bandet men også bare som en support og turkamerat for gutta. Det har vært givende for meg å følge med på sidelinja. Jeg vet at jeg har vært en del av gjengen hele veien.

Jeg ser frem mot januar og februar. Da er det klart for en ny runde med Impuls-konferanser og slik det ser ut nå så kommer jeg igjen til å joine resten av bandet igjen. Det blir spennende.  Jeg gleder meg! I disse dager arbeides det forresten med en ny impuls-utgivelse som skal være klar til vinterens Impuls-konferanser. Det kommer til å bli en fantastisk cd!

Følg Impuls på nett: www.impulsweb.no. Ny nettside skal visstnok være på gang. Vi gleder oss!

Én tanke på “Litt historie….”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s