Sliter med søvnen, som vanlig.

Døgnrytmen min har fått seg et skikkelig smell, eller så har jeg definitivt problemer med å sove for tiden. Damn Ubekvem Arbeidstid på jobben altså! Men jeg koser meg likevel og mandag ettermidd sjekker jeg inn på hotell for å leke introvert og surfe videre på den gode bølgen jeg rir på for tiden.

Å være på besøk hos Stig byr på mye godt for sjel, kropp og mage. God drøs, villt god mat, og to bra filmer er noen korte stikkord. Har funnet ut at jeg skal prøve å skrive en stor post om hele turen til slutt.

Om noen timer skal jeg opp klokken 7(!) for å være med på mitt første bønnemøte via Skype! Så jeg bør kanskje vurdere å sove litt nå. Meget sannsynlig går jeg nok å legger meg igjen etterpå også. På sengen skal jeg høre på litt av de tre nye platene jeg har anskaffet meg. Den siste til Muse, The Killers forløperplate til Sam’s Town, og ei plate av et band jeg aldri har hørt om før: The Magetic Fields, som ble kjøpt på impuls da jeg hørte en kul låt bli spilt fra taket i platekompaniet. Gleder meg til resten av Oslo-oppholdet! Avslutter med et bilde fra Slottsplassen i går formiddag.

3 kommentarer om “Sliter med søvnen, som vanlig.”

  1. Kipt med dårlig døgnrytme, eller lite søvn… Men bra at det er bra i Oslo! Bønnemøte via skype? Høres interesant ut… Hvem som var med på det? hva er greia?

  2. Liv Jorun: Jeg elsker Oslo!

    Kjetil: En liten gjeng med disipler som samles tidlig om morgenen en gang i uka for å be sammen. Likte det veldig godt. Sier kanskje noe mer om saken når hele turen skal oppsummeres bloggmessig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s